about me
FAQ stranica

Pitajte nas

Dobrodošli na MileDesign FAQ stranicu! Evo nekoliko odgovora na često postavljana pitanja kako bismo vam olakšali put ka razumevanju naših usluga.

1. Šta MileDesign nudi?

MileDesign je specijalizovan za izradu kvalitetnih web sajtova i grafičkih rešenja. Posebno se ističemo i u izradi web sajtova posvećenih preminulim članovima porodice, pružajući jedinstveno iskustvo sećanja kroz keramičke pločice sa QR kodovima postavljenim na spomenike.

2. Zašto je kvalitet važniji od cene?

U MileDesign-u verujemo da kvalitetan web sajt donosi dugotrajan uspeh. Naš fokus je na stvaranju vizuelno atraktivnih i funkcionalnih rešenja koja ističu suštinu poruke klijenta. Kvalitet ostaje, dok cena može biti prolazna.
3. Kako funkcioniše usluga izrade web sajtova za preminule? Naša posebna usluga uključuje kreiranje web sajtova sa QR kodovima na keramičkim pločicama koje se postavljaju na spomenike. Ove pločice omogućavaju pristup digitalnom domu sećanja posvećenom preminulim članovima porodice, čime se stvara jedinstveno i emotivno iskustvo.
Ostala pitanja? Slobodno nas kontaktirajte, tu smo da vam pomognemo!

Osnove web dizajna

Answers to basic questions

* Imate kvalitetnu i dobru ponudu i zelite da za vasu ponudu zna sto vise ljudi. * Svaki posetilac vaseg web sajtaje potenicijalni kupac vasih proizvoda ili usluga. * Web sajt predstavlja vasu online kancelariju - prodavnicu, koja informise, reklamira, pa cak i prodaje vase usluge - proizvode a pri tome radi non-stop ! * Vas je web sajt najmocniji i ujedno najjeftiniji nacin reklamiranja. * Ozbiljna ste i moderna firma - preduzece koje se prilagodjava domacim i svetskim trendovima i standardima. * Ne sedite skrstenih ruku, dok vasa konkurecija ide napred. * Napravite vec danas prvi korak i pozovite nas. Izrada sajta kod nas je pravi izbor.

Svi naši web sajtovi su kompatibilni sa svim platformama kako kod desktop tako i laptop i mobilnim uređajima. Web sajtovi koje izrađujemo vidljivi su na svim web pretraživačima.

Da biste danas vodili uspešan web sajt morate pronaći nove i jedinstvene načine kako biste se odvojili od konkurencije. Nedavna Caltech/EyeQuant studija je utvrdila da se potrošači prilikom kupovine najviše oslanjaju na vizuelni identitet. Izrada web sajta je složen proces pri kome veoma veliki značaj poklanjamo upravo vizuelnom efektu. Učinićemo da vaš web sajt izgleda neodoljivo i jedinstveno.

Logo dizajn predstavlja posebnu kategoriju u izradi web sajta. Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa. Putem pravilnog i atraktivnog dizajna logoa (logotipa) omogućujete posetiocima web sajta da lako prepoznaju vašu delatnost.

Primenom savremenih programerskih vestina i alata (SEO - search engine optimization) naši web sajtovi se odlično kotiraju u svim internet pretrazivačima. Korišćenjem najnovijih programskih alata, izrađujemo atraktivne i moderne web stranice koji privlače postioce i zadržavaju ih na sajtu

Naši web sajtovi odišu svežinom, savremenim rešenjima i vizuelnim atrakcijama koja prate svetske trendove u oblasti dizajna
Da biste imali uspešan sajt prvo morate razumeti nekoliko osnovnih stvari o vašoj ciljnoj grupi i prodajnoj strategiji. Ko je vaš potencijalni web sajt posetilac? Ko je i ko nije vaš idealan kupac? Da li želite kratkoročne ili dugoročne efekte? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja će u velikoj meri uticati na dizajn, sadržaj i strukturu vašeg web sajta. Ova pitanja se retko postavljaju i donose se pogrešni zaključci koji proizlaze iz nepotpunih informacija ili oslanjanja na pretpostavke.

Prvi utisak je jako važan. Ukoliko vaša prezentacija nije dovoljno dopadljiva i pregledna u 90% slučajeva potencijalni klijent će se odlučiti za poslovanje sa vašom konkurencijom. Znači, prva stvar je da ulepšate svoj sajt. Čist i profesionalan dizajn, kvalitetne i originalne fotografije, brza dostupnost svim informacijama koje klijent očekuje da vidi na vašem sajtu je prvi korak ka ostavljanju dobrog utiska na potencijalne klijente. Zapamtite, vaš sajt prezentuje vašu kompaniju!

Ukoliko posedujete kvalitetan web sajt on će postati najbolje sredstvo za promovisanje vašeg biznisa. Bilo da je tri sata ujutru ili Božić, vaša prezentacija je konstantno prisutna. Ako odlučite da vodite internet prodavnicu to znači da će vaši kupci moći da odluče kada žele nešto da kupe bez obzira na vaše radno vreme. Dobro osmišljen sajt će učiniti da vaš posao deluje profesionalno. U stvari, dobro osmišljen, kvalitetan web sajt će navesti kupce da pomisle da je vaš posao ozbiljniji nego što zapravo jeste, a samim tim to vam daje mnogo više manevarskog prostora i ozbiljnu prednost u odnosu na konkurenciju. Povoljnije je investirati u web sajt nego iznajmiti poslovni prostor. Dvosmerna komunikacija sa vašim klijentima je veoma značajna. Internet vam omogućava da uđete u komunikaciju sa klijentima. Koristite istraživanja, upitnike i povratne obrasce na vašem sajtu kako biste saznali koja su njihova očekivanja.
Contact

Let's stay in touch

Kao strastveni web dizajner i dizajner web aplikacija, moj pristup dizajnu odražava se u mojem dubokom uvjerenju da je svaka digitalna interakcija prilika za stvaranje vizualno privlačnog i intuitivnog korisničkog iskustva. Moja filozofija leži u spoju estetike i funkcionalnosti, gdje svaki piksel ima svrhu i svaka linija koda je pažljivo osmišljena kako bi korisnicima pružila jednostavno i ugodno iskustvo.
Kroz moj portfolio, možete istražiti raznolike projekte na kojima sam radio, bilo da se radi o osmišljavanju elegantnih web stranica za male tvrtke, stvaranju interaktivnih web aplikacija ili optimizaciji mobilnih sučelja. Svaki projekt nosi svoju priču, a moj cilj je uvijek bio prevesti viziju klijenata u stvarnost uz fokus na korisničkom iskustvu koje ostavlja snažan dojam.

  • MileDesign
  • milosavspasojevic
  • spasojevicmilosav@gmail.com
  • 37240 Trstenik
  • B. Spasojevic, 42
  • +381 63 659 766
Free Web Hosting