Introducing the new web design.

Iskusite potpuno novi pristup web dizajnu i budite na prvim stranama vodećih web pretraživača!

Naručite!

Vaš novi put do prepoznatljivosti. različitosti. uspeha.


Strategija & Konsalting

* Imate kvalitetnu i dobru ponudu i zelite da za vasu ponudu zna sto vise ljudi. * Svaki posetilac vaseg web sajtaje potenicijalni kupac vasih proizvoda ili usluga. * Web sajt predstavlja vasu online kancelariju - prodavnicu, koja informise, reklamira, pa cak i prodaje vase usluge - proizvode a pri tome radi non-stop ! * Vas je web sajt najmocniji i ujedno najjeftiniji nacin reklamiranja. * Ozbiljna ste i moderna firma - preduzece koje se prilagodjava domacim i svetskim trendovima i standardima. * Ne sedite skrstenih ruku, dok vasa konkurecija ide napred. * Napravite vec danas prvi korak i pozovite nas. Izrada sajta kod nas je pravi izbor.
Svi naši web sajtovi su kompatibilni sa svim platformama kako kod desktop tako i laptop i mobilnim uređajima. Web sajtovi koje izrađujemo vidljivi su na svim web pretraživačima.
Da biste danas vodili uspešan web sajt morate pronaći nove i jedinstvene načine kako biste se odvojili od konkurencije. Nedavna Caltech/EyeQuant studija je utvrdila da se potrošači prilikom kupovine najviše oslanjaju na vizuelni identitet. Izrada web sajta je složen proces pri kome veoma veliki značaj poklanjamo upravo vizuelnom efektu. Učinićemo da vaš web sajt izgleda neodoljivo i jedinstveno.

Dizajn & Development

Logo dizajn predstavlja posebnu kategoriju u izradi web sajta. Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa. Putem pravilnog i atraktivnog dizajna logoa (logotipa) omogućujete posetiocima web sajta da lako prepoznaju vašu delatnost.

Primenom savremenih programerskih vestina i alata (SEO - search engine optimization) naši web sajtovi se odlično kotiraju u svim internet pretrazivačima. Korišćenjem najnovijih programskih alata, izrađujemo atraktivne i moderne web stranice koji privlače postioce i zadržavaju ih na sajtu

Naši web sajtovi odišu svežinom, savremenim rešenjima i vizuelnim atrakcijama koja prate svetske trendove u oblasti dizajna

Da biste imali uspešan sajt prvo morate razumeti nekoliko osnovnih stvari o vašoj ciljnoj grupi i prodajnoj strategiji. Ko je vaš potencijalni web sajt posetilac? Ko je i ko nije vaš idealan kupac? Da li želite kratkoročne ili dugoročne efekte? Odgovori na ova i mnoga druga pitanja će u velikoj meri uticati na dizajn, sadržaj i strukturu vašeg web sajta. Ova pitanja se retko postavljaju i donose se pogrešni zaključci koji proizlaze iz nepotpunih informacija ili oslanjanja na pretpostavke.

Prvi utisak je jako važan. Ukoliko vaša prezentacija nije dovoljno dopadljiva i pregledna u 90% slučajeva potencijalni klijent će se odlučiti za poslovanje sa vašom konkurencijom. Znači, prva stvar je da ulepšate svoj sajt. Čist i profesionalan dizajn, kvalitetne i originalne fotografije, brza dostupnost svim informacijama koje klijent očekuje da vidi na vašem sajtu je prvi korak ka ostavljanju dobrog utiska na potencijalne klijente. Zapamtite, vaš sajt prezentuje vašu kompaniju!

Ukoliko posedujete kvalitetan web sajt on će postati najbolje sredstvo za promovisanje vašeg biznisa. Bilo da je tri sata ujutru ili Božić, vaša prezentacija je konstantno prisutna. Ako odlučite da vodite internet prodavnicu to znači da će vaši kupci moći da odluče kada žele nešto da kupe bez obzira na vaše radno vreme. Dobro osmišljen sajt će učiniti da vaš posao deluje profesionalno. U stvari, dobro osmišljen, kvalitetan web sajt će navesti kupce da pomisle da je vaš posao ozbiljniji nego što zapravo jeste, a samim tim to vam daje mnogo više manevarskog prostora i ozbiljnu prednost u odnosu na konkurenciju. Povoljnije je investirati u web sajt nego iznajmiti poslovni prostor. Dvosmerna komunikacija sa vašim klijentima je veoma značajna. Internet vam omogućava da uđete u komunikaciju sa klijentima. Koristite istraživanja, upitnike i povratne obrasce na vašem sajtu kako biste saznali koja su njihova očekivanja.


Mi smo WEB DIZAJN KREATIVNI TIM

"Design creative team"
Izradu sajta možemo obogatiti izuzetnim fotografijama, a sve slike obradjujemo u programima za grafički dizajn. Takodje, prema zahtevu izradjujemo logo. Reklamiranje na internetu je najbolji način reklamiranja. Pravi je trenutak da pobedite konkurenciju i uz minimalna ulaganja ostvarite maksimalan prihod od sajta.

HTML5/CSS3
100%
Design
95%
Jquery, java...
75%
Photoshop
85%

Komentari, kritike, pohvale...